A 'Super-Nature'-t iskolákban tanítjuk.
Kis létszámú csoportok oktatására ajánljuk a
Helen Doron English for Children-t.

MagunkrólKurzusokTanárokSzülőkElérhetőségekJátékokKezdőlap

Adatvédelem

A Helen Doron Limited (HD) egyik alapelve, hogy személyes adatok, mint az Ön neve, személyes posta- és emailcíme, telefonszáma privát és bizalmas jellegűek. Minthogy az Ön bizalma fontos nekünk, a vállalat adatvédelmi normákat alkalmaz az Ön személyes adatainak védelmében.

A honlap meglátogatásával, Ön elfogadja és együttműködik adatvédelmi normáinkkal, az Ön személyes adatainak az alább következő célokra való gyűjtését, felhasználását és közzétételét érintően. A honlapon nem gyűjtünk és a gyűjtött információkat később nem használjuk fel avagy tesszük közzé az alább következő céloktól eltérő célokra, kivéve azokat az eseteket amikor az Ön beleegyezését ehhez megkapjuk vagy a törvény írja ezt elő.

Az adatok amiket begyűjtünk
 1. Honlap-forgalmi adatok
  A honlap minden látogatójától szerverünk bizonyos információkat begyűjt és lejegyez. Ezeket a belépési jegyzékeket logikusan meghatározott ideig őrizzük. Ezek a jegyzékek tartalmazzák, többek között, az Ön számítógépének TCP/IP címét, az ön felhasználónevét (amennyiben esedékes), a dátumot, a böngészés idejét és a megnyitott fájlokat. A jegyzékek ezen kívül 'hivatjozói' adatokat is tartalmaznak ha AREA típusú webhelyre mutató hivatkozást nyitott meg. A jegyzékeket kizárólag teljesítmény, oldal adminisztrációs és biztonsági kimutatások készítéséhez használjuk. Harmadik féllel nem osztjuk meg és számukra nem adjuk el semmilyen esetben.
 2. Cookie-k
  Az AREA weblap bizonyos részei használhatnak cookie-kat, de csak biztonsági és hitelesítési célokra. Ez az információ csak az Ön számítógépének a szerverrel való kapcsolatának fenntartásához van felhasználva. Harmadik féllel nem osztjuk meg és számukra nem adjuk el semmilyen esetben.
 3. Személyes adatok
  Sezmélyes adatokat, mint az Ön neve, személyes postai- vagy email címe, telefonszáma, csak akkor kerül begyűjtésre, ha ezeket Ön önkéntesen a rendelkezésünkre bocsájtja. Ezek az adatok csak akkor jutnak el hozzánk ha Ön email-t küld a honlapon keresztül, vagy ettől eltérő módon lép kapcsolatba velünk, mint például egy tanfolyamra való online jelentkezés vagy egy kérdőív kitöltése.
  A személyes adatok amiket a 'HD'-nek megad, a kérésének kezelésével megbízott személynek vagy részlegnek lesz továbbítva, akik csak az Ön kérésének megválaszolására használják föl. Személyes adatait harmadik féllel nem osztjuk meg és számukra nem adjuk el semmilyen esetben. A honlapon megadott címek nem kerülnek fel semmilyen levelező listára, sem SPAM küldőknek nem tesszük elérhetővé.


  A honlap tartalmaz hivatkozásokat harmadik fél által üzemeltetett honlapokra és/vagy a honlapon szereplő tartalom forrásaira. A HD adatvédelmi normá ezen oldalakra nem terjednek ki és a HD nem vállal felelősséget a megadott vagy linkelt tartalmakért.
Az Adatvédelmi normák revíziója

A vállalat adatvédelmi normáinak akármilyen megváltoztatása azonnal felkerül a honlapra. A normák megváltotatása nem befolyásolja a megelőzőleg begyűjtött személyes adatok kezelését.