A 'Super-Nature'-t iskolákban tanítjuk.
Kis létszámú csoportok oktatására ajánljuk a
Helen Doron English for Children-t.

MagunkrólKurzusokTanárokElérhetőségekJátékokKezdőlap
SzülőkA Tanfolyam céljaEgy Szuper-óra!

Mit kínál a gyerekeknek a Super-Nature program?

A szülők biztosak lehetnek abban, hogy a Super-Nature program átfogó, interaktív és élvezetes angoltanulást jelent a gyerekeknek.
A tanórák ösztönzik a csoportmunkát, az önkifejezést és segítik a memória fejlesztését. A gyerekeket teljesen lekötik az életkoruknak megfelelő tevékenységeket, melyek az angol nyelv használatával ismertetik meg a gyerekekkel a természetet, ökológiát, állatokat, növényeket és a világot amelyben élünk.

A gyermekek örömmel hallgatják CD-ről és éneklik az eredeti angol dalokat, melyeket speciálisan a Super-Nature program számára komponáltak. A fülbemászó dallamok és a szórakoztató dalszövegek megragadják a gyerekek képzeletét és ösztönzik az örömteli angoltanulást, emellett biztosítják a tankönyv segítségével elsajátított szókincs maradandó beépülését.

A minőségi oktatást kínáló Super-Nature programmal, pozitív és ösztönző légkörben tanulnak a gyermekek angolul. A Super-Nature programot olyan neveléstudományi és nyelvész szakemberek fejlesztették ki, akik elkötelezett hívei a gyermekek tudását gyarapító és önbecsülését növelő oktatásnak.