A 'Super-Nature'-t iskolákban tanítjuk.
Kis létszámú csoportok oktatására ajánljuk a
Helen Doron English for Children-t.

KurzusokTanárokSzülőkElérhetőségekJátékokKezdőlap
MagunkrólTanulási típusokHelen Doron GroupHírek

Miért fejlesztettük ki a Super-Nature programot?

  • A 'Super-Nature' egy energikus és dinamikus gyermek-angol tanfolyam, amin a kisdiákok nagy mennyiségű beszélt angolt fogadnak be és tesznek magukévá, rövid idő alatt és lelkesedéssel. A tanárok és szülők véleménye szerint is, a lebilincselő Super-Nature történetek és tevékenységek, erősen ösztönzik a gyerekek angoltanulását.
  • A 'Super-Nature' szereplői,köztük 'Chloe' és fiatal barátai a tudás megszerzésének és a természet-szeretet örömeinek megosztásával segítík a gyermekekben az angol nyelvvel való élvezetes, szeretetteljes kapcsolat kialakulását.
  • A 'Super-Nature' tanfolyamok alapja a tevékeny részvétel mellyel igazán emlékezetes lehet a tanulás. A fiatal tanulók majdnem szó szerint olyanok mint holmi szivacs mikor az angol nyelvet 'Super-Nature' módszerrel és eszközökkel kell magukba szívniuk. Minél több időt töltenek a gyakorló füzetek és interaktív CD-k használatával annál gyorsabban és élvezetesebben haladnak a tanulással.
  • A tanulók rövid idő elteltével kiterjedt szókincsre tesznek szert az angol mondatszerkezetek felépítséhez szükséges érzékkel együtt.A folyamat részeként koruknak megfelelő érdeklődést és tudást szereznek a természetről és környezetükről.
  • A 'Super-Nature' tanfolyamok erősen megalapozzák a gyermek további angoltanulását, mind a további tananyag elsajátítása, mind a későbbi órákhoz való pozitív hozzáállás tekintetében. A tanulók az iskolai angoloktatáshoz magabiztosan kezdenek hozzá, hiszen előre tudják, hogy sikerrel tudnak tanulni.