A 'Super-Nature'-t iskolákban tanítjuk.
Kis létszámú csoportok oktatására ajánljuk a
Helen Doron English for Children-t.

KurzusokTanárokSzülőkElérhetőségekJátékokKezdőlap
MagunkrólTanulási típusokHelen Doron GroupHírek

Minőségi 'Helen Doron Group' Gyermekoktatási Programok

A Helen Doron Group számos egyedülálló, minőségi, a gyermekek életkorának megfelelő fejlesztő programjával abban segíti a gyermekeket és fiatalokat világszerte, hogy hangsúlyozottan növekedjen tudásuk és pozitív irányban alakuljon szocializációjuk. 1986 óta hozunk létre újabb és újabb izgalmas, élvezetes tanulási programokat, amelyek célja, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki minden egyes gyermekből, fenntartva a tudományos kiválóság legmagasabb szintjét. Oktatóprogramjaink segítségével a gyerekek vidáman, támogató légkörben, sok biztatást kapva tanulnak.

A Super-Nature kurzusok a beszélt angol nyelvet helyezik előtérbe, elősegítik az életszerű (nem tankönyv ízű) nyelvhasználatot. Kurzusonként kb. 500 angol szót tanítunk meg a gyerekeknek a Chloe történeteken keresztül, sok tevékenységgel dúsítva. A Super-Nature tanári csomag több száz képkártyát tartalmaz, valamint tanári kézikönyvet és interaktív játékokat tartalmazó CD-t. A gyerekek a játékokon, mondókákon, dalokon keresztül tanulnak angolul, valamint munkafüzetek, mozgás és mókás történetek segítségével sajátítják el az angol nyelvet.

A Helen Doron csoport már több mint 20 éve kínál világszerte minőségi fejlesztő oktatási programokat; franchise-hálózata ma már 24 országra terjed ki.

Érdeklődje meg, hogyan vezethetik be a Super-Nature tanfolyamokat az ön gyermekének iskolájában is!

Lépjen kapcsolatba velünk: sn