A 'Super-Nature'-t iskolákban tanítjuk.
Kis létszámú csoportok oktatására ajánljuk a
Helen Doron English for Children-t.

MagunkrólTanárokSzülőkElérhetőségekJátékokKezdőlap
Tanfolyam áttekintésTaneszközökAutentikus nyelvhasználatIskoláknak

Autentikus nyelvhasználat a Super-Nature tanyanyagban

A Super-Nature kurzusok a valósághű nyelvhasználatot támogatják, vagyis a gyermekek életkorának megfelelő szókészletet tartalmaznak. A Super-Nature tanfolyamokon elsajátított szókincs kapcsolódik a kisdiákok mindennapi életéhez és számukra érdekes témákat fed le. Annak érdekében, hogy a foglalkozások érdekfeszítőek és figyelemfelkeltőek legyenek, minden óra több témát ölel fel és rövid tevékenységeket is tartalmaz. A természet témájával foglalkozik a tananyag, de valósághű, a mindennapi életben jól használható szókészlettel dolgozik.

A táplálékról és táplálkozásról szóló foglalkozás szókészletével például a gyermekek képessé válnak a tanult szókincset olyan mindennapi szituációban alkalmazni, mint egy egészséges ebéd összeválogatása, természetesen angol nyelven. Ha csak a szavak nyelvtani csoportokban való azonosítását tanítanánk meg nekik, az nem vezetne ugyanehhez a gyakorlatban is hasznosítható eredményhez.

Bár az osztályteremi angol óra egy mesterségesen kreált nyelvi szituáció, a Super-Nature tananyagban található feladatokat és tevékenységeket arra tervezték, hogy biztosítsák a gyerekek valósághű nyelvhasználatatát és maximálisan fenntartsák érdeklődésüket a foglalkozások során. Ily módon a gyerekek olyan tartalmas foglalkozáson vesznek részt, amelyen új angol szókincset sajátítanak el, miközben folyamatosan használják a már megtanult szavakat és nyelvtani szerkezeteket.